(ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Απογοητεύτηκε ο Γκλέτσος από τον Κασσελάκη: «Ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, απέσυρε τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο ηθοποιός, πρώην δήμαρχος και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, κάνει λόγο για «απογοήτευση», ενώ σε σχόλια – απαντήσεις σε διαδικτυακούς του φίλους λέει ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσει.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε: «Τι απογοήτευση είναι αυτή, αυτό το παιδί, μέσα στη μεγάλη μας θλίψη, για τη φυγή του Αλέξη του Τσιπρα, το αντιμετωπίσαμε σοβαρά…».

Μια διαδικτυακή του φίλη που έχει αποχωρήσει από το κόμμα της Κουμουνδούρου τού απάντησε το εξής: «Δυστυχώς, όμως, αυτός δεν σας αντιμετώπισε σοβαρά. Ελπίζω τώρα να μπορέσετε να καταλάβετε γιατί φύγαμε όσοι φύγαμε», για να της απαντήσει ο ηθοποιός: «Λάθος το φευγιό…καθόμαστε και “πολεμάμε” εντός, τώρα τι;… άλλα 10 χρόνια δεξιά…».

Μάλιστα, ο Απόστολος Γκλέτσος προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας: «Ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε…».

Σε άλλο χρήστη που έγραψε: «Φίλε Αποστόλη, άργησες αλλά το κατάλαβες. Όση σχέση έχει ο Κασσελάκης με τον προοδευτικό χώρο, άλλη τόση έχει το μυρμήγκι με το ελικόπτερο. Το παιδί είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία και όσοι συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν κάνουν ό,τι ακριβώς έκαναν αυτοί που ψήφισαν ΝΔ. Ο νοών νοείτο…Ύστερα από τη συμπεριφορά του στο συνέδριο την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Ένιωσα μεγάλη ντροπή», ο Απόστολος Γλέτσος απαντά με εξίσου αιχμηρό τρόπο λέγοντας: «Έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς… Βασίλη, μέχρι εδώ όμως…», ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά πως δεν θέλει καμιά σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άλλον χρήστη που υπερασπίζεται τον Στέφανο Κασσελάκη, γράφοντας: «Όχι απογοήτευση τώρα, αυτό θέλουν κάποιοι. Ο Στέφανος πάει να αλλάξει πολλά, ας τον κρίνουμε σε αυτά που δεν θα κάνει, εάν δεν τα κάνει», ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά: «Όχι, μέχρι εδώ… ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος».

Loading