Αυγενάκης: «Οι μάσκες έπεσαν για τους Πράσινους, Σοσιαλιστές και Αριστερά»

Τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για την αναθεώρηση της ΚΑΠ, με επείγουσα διαδικασία, καταδίκασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκης.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του «δυστυχώς και σήμερα η ομάδα των Πρασίνων αντιδρώντας στις αλλαγές, καταδίκασε ως αβάσιμη και αντιδημοκρατική πρωτοβουλία την ταχεία διαδικασία που ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο».

propoli

Πρόσθεσε ότι «κατά της διαδικασίας στράφηκε και ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου ενώ οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να μην είναι παρόντες στην ψηφοφορία».

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη αυτό «αποδεικνύει περίτρανα τη σημασία της σύνθεσης του ευρωκοινοβουλίου».

Μεταξύ άλλων ο αρμόδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισήμανε πως η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στη «σημερινή ψηφοφορία έδειξε ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα των αγροτών και ποιος όχι. Οι μάσκες έπεσαν»!

Και συμπλήρωσε «είναι μια απόδειξη που θα πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας όλοι οι πολίτες, ιδιαίτερα οι αγρότες αφού οι αποφάσεις της ΕΕ καθορίζουν την καθημερινότητά τους, όταν στις 9 Ιουνίου πάμε στις κάλπες για ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στο Ευρωκοινοβούλιο».

Loading