Χυδαία διαδικτυακή επίθεση στον Γ. Καπουτζίδη από προφίλ με το όνομα του Κυρ. Βελόπουλου (ΦΩΤΟ)

Επίθεση με πολύ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς έκαναν μέσω X (πρώην twitter) κάποιοι οπαδοί του Κυριάκου Βελόπουλου, χρησιμοποιώντας ένα προφίλ με τη φωτογραφία και το όνομα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν, το πρωί της Τετάρτης (03.01.2024) ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο λέγοντας: «Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις, σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον;

propoli

Αυτό κανονικά θα έπρεπε να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Να έχεις ανακαλύψει αυτό που σταματάει τον κορωνοϊό;

Αν ήμουν πρωθυπουργός θα τον είχα στείλει στη Γουχάν να περάσει με το Βυζαντινόν όλα τα πόμολα, να σταματήσει».

Μετά τη δήλωση αυτή, σε λογαριασμό στο Twitter (νυν X) με το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου, το οποίο όμως δεν διαχειρίζεται ο ίδιος ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης όπως αναφέρεται, ανέβηκε ένα χυδαίο tweet κατά του Γιώργου Καπουτζίδη. Το οποίο, πάντως, ήταν γραμμένο σε πρώτο ενικό…

Έγραφε: «Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Αργότερα, σήμερα Πέμπτη, έγινε διευκρίνιση ότι τον λογαριασμό αυτόν δεν τον διαχειρίζεται ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μετά την ανάρτηση αυτή, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε. Και το έκανε με ένα story στο Instagram και τη φωτογραφία της… θρυλικής Θεοπούλας από τη σειρά «Παρά Πέντε», όπου κρατάει… ψαροτούφεκο! Δεν ανέφερε το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου αλλά απευθύνθηκε σε «όποιον ενδιαφέρεται».

«Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001.

Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας.

Αυτά και καλή χρονιά».

Δείτε επίσης: Χανιά: Συνελήφθη ο 57χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 80χρονο πατέρα του

Loading