Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: «Γιατί ψηφίζουμε αύριο»

Νέο βίντεο της Αχτσιόγλου λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ

Η Έφη Αχτσιόγλου στο μήνυμα της, αναφέρει πως ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

propoli

Με νόημα, σημειώνει αν η αυριανή απόφαση θα καθοριστεί «από την επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» ή «από την εμπειρία στον στίβο της πολιτικής». Όπως λέει, μπορεί όλα να έχουν τη σημασία τους, όμως εκείνη επισημαίνει ότι «πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής».

Το νέο βίντεο της κ. Αχτσιόγλου, κλείνει με το μήνυμα «μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» σε μωβ φόντο. Το χρώμα δεν είναι μια τυχαία επιλογή, αφού στη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ το μώβ χρώμα συμβολίζει τον φεμινισμό.

«Γιατί ψηφίζουμε αύριο; Έχουμε ακούσει πολλά. Όμως τα πράγματα είναι απλά: Αύριο ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και τι είναι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή μας; Είναι η επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είναι η εμπειρία στον στίβο της πολιτικής; Είναι το χαμόγελο; Είναι τα συνθήματα;

Ενδεχομένως όλα αυτά έχουν σημασία. Όμως εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής.

Πολιτική με γνώση, σχέδιο και σαφείς στόχους. Πολιτική σύγκρουσης με τις αδράνειες και τα συμφέροντα. Πολιτική για τους πολλούς και τις πολλές.

Μόνο έτσι θα εγγυηθούμε την ενότητα και τη διεύρυνση της παράταξής μας. Μόνο έτσι θα νικήσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο έτσι θα φέρουμε μια νέα προοδευτική εποχή για τους πολίτες. Είμαι εδώ γιατί εγώ μπορώ. Εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορούμε.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όλοι και όλες στην κάλπη. Γιατί δεν παίζουμε με την πολιτική.

Κάνουμε πολιτική».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Τι να τους κάνετε τους πολιτικούς αν λειτουργούν ως εντολοδόχοι των μεγάλων που σας θέλουν μικρούς;»

Loading