ΕΛΙΑΜΕΠ – Συζήτηση με θέμα: «Μετά τις Ευρωεκλογές, τι; Ο επόμενος πολιτικός κύκλος της ΕΕ»

Συζήτηση με θέμα: «Μετά τις Ευρωεκλογές, τι; Ο επόμενος πολιτικός κύκλος της ΕΕ» διοργανώνει το ΕΛΙΑΜΕΠ, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 19:00 εως τις 20:30, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Μαρία Κάλλας.

propoli

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής της Νέας Αριστεράς, ο Κώστας Ζαχαριάδης, επικεφαλής της “Ανοιχτής Πόλης” και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Θανάσης Κοντογεώργης, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, ο Δημήτρης Μάντζος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, η Άννυ Ποδηματά, πρώην ευρωβουλευτής και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ αναλύουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, καταγράφουν τις νέες μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, και τους τρόπους αντιμετώπισης των μεγάλων κρίσεων». Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης.

«Με τη συζήτηση αυτή κλείνει μια σειρά εκδηλώσεων που οργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ με την υποστήριξη της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ που είχε ως στόχο την ουσιαστική ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών για τις ευρωπαϊκές εκλογές του 2024», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading