Ανακοίνωση για την ακρίβεια στα καύσιμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη για όσα είχε αναφέρει.
«Χρειάστηκαν 6 μήνες για να καταλάβει ο κ. Οικονόμου ότι η τιμή της βενζίνης και των καυσίμων ‘έχει ξεφύγει επικίνδυνα’.
Ας ενημερώσει έστω και τώρα τον κ. Γεωργιάδη που λέει με θράσος ότι η ακριβή βενζίνη επιβαρύνει μόνο όσους έχουν Καγιέν», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι όχι μόνο παντελώς αδιάφοροι αλλά και εξοργιστικοί για τους πολίτες που είναι σε απόγνωση» και καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να σταματήσει να βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια των καυσίμων» και «να κάνει το αυτονόητο που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εδώ και έξι μήνες, προτείνει η Κομισιόν και έχουν κάνει ήδη 19 χώρες της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων Πορτογαλία, Ιρλανδία και Κύπρος».
«’Αμεσα μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτατα όρια της Κομισιόν», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «οτιδήποτε λιγότερο είναι ψίχουλα για να συνεχιστεί η αισχροκέρδεια».
Δείτε επίσης: Υπ. Δικαιοσύνης: Με τροπολογία στοχεύει στην αποσυμφόρηση του έργου των υποθηκοφυλακείων
- Η Παλαιστινιακή Αρχή χαιρετίζει την πρωτοβουλία Τραμπ για την Ειρήνη στη Γάζα
- Επικίνδυνη κατάσταση για το πλοίο MV MINERVAGRACHT μετά από πύραυλο στον Κόλπο του Άντεν
- Το YouTube θα καταβάλει 24,5 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει την αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ
- Χαλυβουργία: Ανησυχίες για αλυσιδωτές επιπτώσεις από τους δασμούς
- Νέες επενδύσεις του NBA στην Αφρική με πώληση franchise για το Basketball Africa League