Σε κλίμα συγκίνησης τελείται αυτήν την ώρα η εξόδιος ακολουθία της Φώφης Γεννηματά, η οποία έχασε την μάχη με την ζωή όντας χτυπημένη από τον καρκίνο.
Μετά τους συγκλονιστικούς επικήδειους λόγους της οικογενείας της, σειρά για να την αποχαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Στον επικήδειο του ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να σου πούμε αντίο, γιατί μας λείπει η γενναιότητα, η δύναμή σου. Είναι πολύ σκληρή η σκιά της απουσίας σου», σημειώνοντας ότι στο βλέμμα της χωρούσαν όλοι ακόμα και οι αντίπαλοι της.
«Δεν βολεύτηκε ποτέ σε όσα είχε και δεν δίστασε ποτέ να αφήσει πίσω την εύκολη προεδρική καρέκλα για να μας πει «πάμε να το ξανακάνουμε Κίνημα Αλλαγής», που έζησε όλη την περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ, που έμενε, όταν κάποιοι έφευγαν και πίστευε βαθιά ότι μπορεί να το ξανακάνει μεγάλο. Εκείνη που μας έδινε κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες ημέρες και χαμογελούσε περισσότερο απ΄όλους στις καλές», ανέφερε.
«Ποτέ σου δεν παραπονέθηκες, ποτέ σου δεν δικαιολογήθηκες, ήσουν πάντα όρθια, πάντα δυνατή, μέχρι και την τελευταία στιγμή» ανέφερε, απευθυνόμενος στην Φώφη Γεννηματά.
Δείτε τον επικήδειο του Χριστοδουλάκη:
Δείτε επίσης: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο φονικός σαμουράι της Νέας Ερυθραίας – Θα διαβεί τις πόρτες του ψυχιατρείου στον Κορυδαλλό
- Χαλυβουργία: Ανησυχίες για αλυσιδωτές επιπτώσεις από τους δασμούς
- Νέες επενδύσεις του NBA στην Αφρική με πώληση franchise για το Basketball Africa League
- Οι γεωπολιτικές εντάσεις ενισχύουν τις αμυντικές startups στην Ευρώπη
- Γιατί ο Τραμπ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τζορτζ Σόρος
- Το σχέδιο Τραμπ για την ειρηνική λύση στη Γάζα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr