Για λαϊκισμό και ψηφοθηρία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου
Αναλυτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής στην γραπτή του δήλωση:
«Από την ασφάλεια των καλοκαιρινών του διακοπών, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υπενθυμίσει την παρουσία του επιστρατεύοντας όχι τη συναίνεση αλλά τις φλόγες του λαϊκισμού.
Απέναντι σε πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση προκλήσεις στις οποίες ήρθε να προστεθεί και η κλιματική κρίση, η κυβέρνηση εξασφαλίζει εμπράκτως την ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.
Με σκληρή δουλειά, επιδιώκοντας την συνένωση δυνάμεων. Ενεργώντας άμεσα για την στήριξη όσων έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.
Αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη ή παραλείψεις.
Αυτά κάνει η κυβέρνηση.
Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να αναζητά ψήφους στις στάχτες. Είναι κρίμα, γιατί αυτές τις ώρες, η χώρα δεν έχει ανάγκη από αναφορές σε “ζωές στις στάχτες”. Ειδικά από κάποιους που ούτε τις πρώτες έσωσαν, ούτε τις δεύτερες απέτρεψαν».
- Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής στο FIRST Global Challenge 2025
- Βρετανία: Μελέτη αποκαλύπτει τα οφέλη του εμβολιασμού κατά της Covid για παιδιά και εφήβους
- Ο Δήμος Πειραιά τιμά τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου
- Η Ελλάδα στην προμετωπίδα των ευρωατλαντικών ενεργειακών σχέσεων και η πράσινη μετάβαση
- Μπουλέντ Ετσεβίτ: Η ακαμψία των Ελλήνων και η απελπισία των καταστάσεων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
