Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για την στήριξη των επιχειρήσεων αλλά και για την διαμάχη του με τον Παύλο Πολάκη
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ έκανε λόγο για στοχευμένα και λελογισμένα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν λόγω της Όμικρον. Ανέφερε πως υπάρχουν κλάδοι με μείωση τζίρου πάνω από 50% που θα ενισχυθούν και μέσω του ΕΣΠΑ και μέσω του κρατικού προϋπολογισμού.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως: «δεν πάμε σε ένα νέο γενικό μπαράζ στήριξης» καθώς το 2022 είναι ένα έτος που πρέπει να «μαζευτεί» το έλλειμμα άρα και η διαχείριση των οικονομικών να είναι σωστή»
Όσον αφορά την διαμάχη του με τον Παύλο Πολάκη ανέφερε πως πρέπει να απασχολεί τον Αλέξη Τσίπρα καθώς σε μια κοινωνία αφήσεις αχαλίνωτο τον βόθρο, στο τέλος μολυνει και το καθαρό νερό.
Ειδικότερα είπε πως ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη «που δεν πέρασε η μάνα του από την ουρία», ενώ μόνος του αποκάλυψε ότι «δεν την πήγε να κάνει την τρίτη δόση των εμβολίων».
«Αυτός έχει αφήσει τη μάνα του χωρίς τρίτη δόση και βρίζει εμάς», «μιλάμε για φοβερά πράγματα»
Δείτε επίσης: Θεοδωρικάκος: «Οι απειλές δεν περνάνε – Ασφάλεια για όλους στα πανεπιστήμια»
- Μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στα MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
- Γκράβα: Άγνωστο πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία
- Τελετή Επίδοσης Διαπιστευτηρίων στο Προεδρικό Μέγαρο από τους νέους πρέσβεις Ηνωμένου Βασιλείου και Ιράκ
- Στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Δήμος Αθηναίων φύτεψε 2.000 νέα φυτά και έβαλε 1.100 τ.μ. γκαζόν
- Μιανμάρ: Πρώτη επαφή μετά από πέντε χρόνια για τον γιο της Αούνγκ Σαν Σου Τσι
![]()
