Η γνώμη του λαού θα αποτυπωθεί στις κάλπες, δηλώνει ο Δημήτρης Νατσιός

Η γνώμη του λαού θα αποτυπωθεί στις κάλπες, δηλώνει ο Δημήτρης Νατσιός

Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ ανέδειξε τον αναβαθμισμένο ρόλο της Τουρκίας, υποστήριξε ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός σε δηλώσεις του στο Mega. Αντίθετα, χαρακτήρισε την Ελλάδα αόρατη και επισήμανε ότι η Τουρκία προβάλλει συνεχώς το ιστορικό της μεγαλείο, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την οθωμανική εποχή.

Σχολιάζοντας τα κόμματα του κ. Τσίπρα και της κ. Καρυστιανού, ο Νατσιός δήλωσε: Στον Τσίπρα δεν έχουμε καμία συμπάθεια, καθώς η προδοσία της Μακεδονίας παραμένει ανοιχτή πληγή για τον ελληνισμό. Αναφερόμενος στην κ. Καρυστιανού, τόνισε ότι το κίνημά της αυτοπροσδιορίζεται από την παρουσία της και ότι πολλά θα αποκαλυφθούν μέχρι τις εκλογές.

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, ο Νατσιός δήλωσε: Όταν έρθει η ώρα της κάλπης τότε θα αποτυπωθεί η γνώμη του λαού. Ανέφερε ότι η κυβέρνηση εμφανίζεται με υψηλά ποσοστά και ότι η Νίκη έχει αποδείξει την σοβαρότητα και την αξιοπρέπειά της με την κοινοβουλευτική της παρουσία.

Καταλήγοντας, διευκρίνισε ότι η Νίκη θα συμμετάσχει αυτόνομα στις εκλογές, με στόχο να εκφράσει τους πολίτες που απομακρύνονται από το υπάρχον πολιτικό σύστημα και να προωθήσει την επιστροφή των εκπατρισμένων Ελλήνων.

Loading

Play