Η νέα αριστερά ζητά δικαιοσύνη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Η νέα αριστερά ζητά δικαιοσύνη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Αίτημα της Νέας Αριστεράς για δικαστική αναγνώριση της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα και απονομή δικαιοσύνης. Στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, η οποία διεξάγεται στην Οδό Ευελπίδων, η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου εξέφρασε την προσδοκία της ότι το δικαστήριο θα αρθεί στο ύψος του νομικού πολιτισμού της χώρας μας. Η κ. Φωτίου βρέθηκε εκεί για να συμπαρασταθεί στους γονείς της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, τονίζοντας την αγανάκτησή της καθώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η Κυριακή ξαναδολοφονείται.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της Κυριακής προσπαθεί να παρουσιαστεί ως «συμπαθητικό αγόρι», σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου, και να δικαιολογήσει την πράξη του επικαλούμενος ψυχιατρικά θέματα. Η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς επεσήμανε ότι αμφισβητείται ακόμη και η ενοχή των αστυνομικών του τμήματος, κάτι που έχει ήδη γίνει αποδεκτό από τα αρμόδια υπουργεία.

Με ένταση και συγκίνηση το ακροατήριο παρακολούθησε τη συγκλονιστική κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα, Σταύρου Φροσιά, ο οποίος είχε συνοδεύσει την Κυριακή στο αστυνομικό τμήμα εκείνο το μοιραίο βράδυ. Η κατάθεση του περιγράφηκε με τόση ένταση που οι παρευρισκόμενοι αισθάνθηκαν να ζουν τις τελευταίες στιγμές της Κυριακής. Η αναγνώριση του εγκλήματος και η απαίτηση για δικαιοσύνη συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play