Η Ρωσία έχει αρνηθεί τα σχέδια εισβολής, αλλά έχει συγκεντρώσει χιλιάδες στρατιώτες στα σύνορά της με την Ουκρανία.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μυστικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία έχει σχέδιο εφεύρεσης προσχήματος για εισβολή στην Ουκρανία, γράφουν σήμερα δύο αμερικανικές εφημερίδες, επικαλούμενες άτομα που γνωρίζουν το θέμα.
Η εφημερίδα New York Times γράφει ότι το σχέδιο της Ρωσίας περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ενός ψεύτικου βίντεο, το οποίο παρουσιάζει μια σκηνοθετημένη κατασκευασμένη επίθεση, που πραγματοποιείται από τον ουκρανικό στρατό είτε στο ρωσικό έδαφος είτε εναντίον ρωσόφωνων κατοίκων στην ανατολική Ουκρανία.
Η Washington Post γράφει ότι οι λεπτομέρειες του σχεδίου έχουν αποχαρακτηριστεί από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και αναμένεται να αποκαλυφθούν σήμερα Πέμπτη.
Η Ρωσία έχει αρνηθεί τα σχέδια εισβολής, αλλά έχει συγκεντρώσει χιλιάδες στρατιώτες στα σύνορά της με την Ουκρανία.
Δείτε επίσης: Απαγορευτικό απόπλου για Κυκλάδες Δωδεκάνησα και Κρήτη – Ο λόγος
- Η συνέχεια του «The Passion of the Christ» από τον Μελ Γκίμπσον αναμένεται το 2027 σε δύο μέρη
- Απόκτηση Ρίτσου Ντοάν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Στο εδώλιο οι επαγγελματίες υγείας για την υπόθεση του Μαραντόνα
- Ανανέωση συνεργασίας Άρη με Γιώργο Γκιουζέλη έως το 2027
- Γάζα: Ημέρα ντροπής που θα εγγραφεί στην ιστορία – Το Ισραήλ προγραμματίζει την εξόντωση των Παλαιστινίων