To ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών με ανακοίνωση του διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να εμπλέκεταί ως υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στις ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δημοσιεύματα και φήμες που θέλουν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών πίσω από υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ή και για υπόγειες διαδρομές μεταξύ τους, ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Εξάλλου, κριτήριο κάθε επιλογής που αφορά την Παράταξή μας και τη βιώσιμη, αξιόπιστη και αξιόμαχη προοπτική της, πέρα από τα πρόσωπα, είναι οι πολιτικές προτάσεις που αυτά εκφράζουν ώστε να καταστήσουν μια επιλογή ικανή να συμβάλει προς την κατεύθυνση της οικοδόμησης μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, η οποία να προσφέρει μια οραματική και μαζί ρεαλιστική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.
Κοντολογίς, μια πρόταση που να απαντά πειστικά στα αιτήματα της κυβερνησιμότητας απέναντι στη δεξιά συντήρηση και της προοδευτικής αλλαγής, που αποτελεί το μεγάλο διακύβευμα για τη χώρα, αιτήματα που αναμένουν την απάντησή τους με θέσεις και προτάσεις ιδεολογικές και πολιτικές, εκ μέρους των ενδιαφερομένων να ηγηθούν μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης.»
Δείτε επίσης: Καμμένος σε Οικονόμου: «Γιαννάκη μου μη με προκαλείς…» (pics)
- Συγκίνηση και μνήμη στο Μέτωπο της Αλβανίας για τους πεσόντες της 28ης Οκτωβρίου
- Δ. Ωραιοκάστρου: Με υπερηφάνεια και συγκίνηση τιμήθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου
- ΠΑΟΚ: Πήρε τον Γουόκερ και τον στέλνει δανεικό στην Κλουζ
- Δήμος Ελευθερίου – Κορδελιού – Ευόσμου: Με δύο λαμπρές παρελάσεις τίμησε τους ήρωες του ’40
- Μετά τη στρατιωτική παρέλαση στην 28η Οκτωβρίου οι δηλώσεις των πολιτικών στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
