Λίγες ώρες πριν από τις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου ΚΙΝΑΛ
Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις επαναληπτικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προεκλογικά τους σποτ.
Με μια σειρά από εικόνες με υποστηρικτές του, διαφορετικών ηλικιών, που κρατούν πλακάτ με το σύνθημά του «μαζί», ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει κάλεσμα για συμμετοχή και στην κάλπη της Κυριακής. «Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε», είναι το σύνθημα.
Το σποτ του Νίκου Ανδρουλάκη
Ο συνυποψήφιος του κ Ανδρουλάκη, Γιώργος Παπανδρέου, απευθύνεται στους πολίτες ενώ στο βίντεο παρουιάζεται στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του. Με σύνθημα «Πάμε Μπροστά», ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι κρίνεται το μέλλον της Προοδευτικής παράταξης αυτή την Κυριακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση της παράταξης.
Το σποτ του Γιώργου Παπανδρέου
Δείτε επίσης: Καθηγήτρια παιδιατρικής: «Εξαιρετικά τα μέτρα που εφαρμόζονται στα σχολεία» (vids)
- Υεμένη: Συγκλονιστικοί βομβαρδισμοί από βρετανικά και αμερικανικά αεροσκάφη κατά των Χούθι
- Καναδάς: Συγχαρητήρια από την Ουάσινγκτον στον Μαρκ Κάρνεϊ για τη νίκη του στις εκλογές
- Φορτηγό πλοίο χωρίς κυβερνήτη πλέει στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Μαλέα λόγω μηχανικής βλάβης
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι έχουν πλήξει πάνω από 1.000 στόχους από τα μέσα Μαρτίου
- ΗΠΑ: Απέλαση Κουβανής μητέρας χωρίς την ενός έτους κόρη της – Τι ισχύει;