Το ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ κάνει λόγο για παράδοση της εταιρείας από την κυβέρνηση στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Συγκεκριμένα το ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Στην αιφνιδιαστική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ δεν θα συμμετέχουν το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπερταμείο, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκχώρηση του βασικού πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος. Αφήνοντας απροστάτευτους τους πολίτες και την ελληνική οικονομία από τις συνέπειες των μεγάλων επιβαρύνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα».
«Δεν πρόκειται για εξυγίανση, αλλά για μπίζνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους εκλεκτούς της, εις βάρος των συμφερόντων του λαού μας», τονίζει το κόμμα.
{DATE]
Δείτε επίσης: Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΙΝΑΛ
- Ιράν: Εκτέλεση πράκτορα της ισραηλινής Μοσάντ κατά τη διάρκεια της έντασης με το Ισραήλ
- Βουλιαγμένη: Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη μαρίνα
- Ολοκληρώθηκε το 6ο BALKAN FORUM, με τίτλο: «Επιχειρηματικότητα – Βιώσιμος Τουρισμός – Προκλήσεις, προοπτικές και ευκαιρίες στα Βαλκάνια»
- Κίνα: Άμεσες ενέργειες από Ισραήλ και Ιράν για τη μείωση των εντάσεων
- Εκτενή αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων – Δώδεκα συλλήψεις μέχρι στιγμής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr