Όσες κυριακάτικες αναρτήσεις κι αν κάνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα μπορέσει να κρύψει την πραγματικότητα που βιώνει ο λαός, σύμφωνα με το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ. «Η καθημερινότητα των εργαζομένων είναι γεμάτη δυσκολίες, ενώ η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου», αναφέρει το ΚΚΕ.
Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, όπως η έλλειψη φτηνού σπιτιού, οι πλειστηριασμοί και οι χαμηλοί μισθοί, ενώ παράλληλα το κεφάλαιο απολαμβάνει προνόμια και επιδοτήσεις. «Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί», τονίζει το ΚΚΕ.
Το κρίσιμο για τον λαό είναι να απαλλαγεί από αυτή την κυβέρνηση και από τους διαχειριστές της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής. Το ΚΚΕ καλεί τον κόσμο να ενισχύσει την εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, προκειμένου να προταχθούν οι ανάγκες του λαού και να καταπολεμηθεί το σύστημα εκμετάλλευσης.
![]()
