Κυρ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Πρωθυπουργός – Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη – «Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Απατώντας στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη και στο αίτημα του για εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε σήμερα από την Δυτική Θεσσαλονίκη ότι «Δεν θα του κάνουμε τη χάρη, εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη»,

propoli

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Στ. Κασσελάκη για την επιδίωξη της αποσταθεροποίησης της χώρας.

Ο Κ. Μητσοτάκης τοποθετήθηκε και για το διακύβευμα των ευρωεκλογών τονίζοντας τα εξής:

«Σήμερα είμαστε 9 Απριλίου, μας χωρίζουν ακριβώς 2 μήνες από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, όπου θα ξαναστείλουμε το μήνυμα της ισχυρής Νέας Δημοκρατίας και ενός τόπου που θα προχωρά μόνο σταθερά και τολμηρά μπροστά. Είμαστε εδώ για να υλοποιούμε κάθε μέρα το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και να κάνουμε τη ζωή της κάθε μίας και του καθενός καλύτερη».

«Διάβασα σήμερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που γραφεί γιατί η χώρα πρέπει να πάει σε εθνικές εκλογές. Και αναρωτιόμουν, ο ίδιος δεν ήταν πριν από λίγες μέρες σε μία συνέντευξή του που έβαλε ως εκλογικό του πήχη το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές; Προσέξτε τώρα την αντίφαση: έρχεται και αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη διαφορά αλλά ταυτόχρονα ζητάει εθνικές εκλογές. Γιατί; Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα; Δεν θα του κάνουμε τη χάρη. Εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος τετραετίας και στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, έχοντας και πάλι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Ελληνίδων και των Ελλήνων»

Loading