Στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ και στην εκπομπή «Τώρα Ότι Συμβαίνει» φιλοξενήθηκε ο Αντρέας Λοβέρδος ο οποίος μίλησε για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.
Συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση. Όσο ο Μητσοτάκης έχει απέναντί του τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τον Τσίπρα και επικρατεί. Έχω υποσχεθεί ότι εάν οι πολίτες με προτιμήσουν, η παράταξη μας θα υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις της και εμείς θα γίνουμε δύναμη εξουσίας και ο προοδευτικός πρωταγωνιστής της χώρας».
Επίσης ανέφερε ότι: «εκδοχή συντηρητικής συγκυβέρνησης δεν τίθεται από κανέναν. Τίθεται όμως από ορισμένους σενάριο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν εκλεγώ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».
Ο κ. Λοβέρδος τόνισε επίσης ότι θα προχωρήσει και σε ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα «Εμείς πιστεύουμε στις ανοικτές διαδικασίες. Εάν προτιμηθώ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα μέλη μας θα συμμετέχουν στις αποφάσεις με άμεσα και γρήγορα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα» είπε συγκεκριμένα.
Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: “Δεκάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα κι ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στην κανονικότητα του διχασμού”
- Meta Chat: Μια νέα παραπλανητική απάτη με ψηφιακή διάσταση εμφανίζεται στο Facebook
- Ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Καθυστέρηση δύο ωρών στην αναχώρηση
- Πτώση σοβάδων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας: Αντιδράσεις και αιτήματα γονέων και εκπαιδευτικών
- Premier League: Τσέλσι – Γουλβς 3-0: Εντυπωσιακή νίκη σε 22 λεπτά και 2η θέση για τους μπλε
- Βορίζια: Σοκάρουν οι τελευταίες λέξεις της 56χρονης που χάθηκε στη φονική συμπλοκή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
