Πολιτική ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είχε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος ενώ παρών ήταν και ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.
«Παλεύουμε για την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέρμα τα ψέματα» ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.
Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να λυθεί η γραφειοκρατία: «Η μάχη που πρέπει να κερδίσουμε είναι η μάχη εναντίον του τέρατος, του τυράννου της γραφειοκρατίας. Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Η γραφειοκρατία μας στερεί εισόδημα. Από την πρώτη στιγμή, εφόσον νικήσουμε, θα δώσουμε τη μάχη μέσα στη Βουλή, γιατί οι μάχες δίδονται μέσα στη Βουλή, για να κάνουμε ό,τι μπορούμε ως κόμμα».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, για άλλη μια φορά στη προεκλογική του εκστρατεία, τόνισε ότι «το σύμβολο του ΚΙΝΑΛ δεν λέει τίποτε σε κανέναν. Ο ήλιος είναι το φως. Είμαστε το κόμμα του φωτός. Εμείς αλλάξαμε την Ελλάδα. Εμείς στηρίξαμε στα δύσκολα. Είμαστε περήφανοι για το ΠΑΣΟΚ».
Επίσης, έστειλε μήνυμα ενότητας, λέγοντας πως «ό,τι κι αν αποφασίσουν οι πολίτες την 5η Δεκεμβρίου, θα είμαι παρών. Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών. Το έχω αποδείξει. Ήμουν πάντα δίπλα στην Φώφη. Πριν τις εκλογές του ’15, είχαμε συμφωνήσει ότι όποιος κερδίσει θα στηρίξει τον άλλον. Το έκανα 100%. Δεν απουσίασα ποτέ».
Δείτε επίσης: Εκτός ΕΠΟ ο δικαστής που δέχτηκε επίθεση – Υπέβαλε την παραίτηση του αφού βρήκε το αυτοκίνητο του σπασμένο
- Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε σφιχτά της Θέλτα με 3-2
- Πούτιν: Ελπίζω να μην απαιτηθεί η χρήση πυρηνικών όπλων στον πόλεμο με την Ουκρανία
- Διάστημα: Οι μυστήριο εκρήξεις που συγκλονίζουν την επιστημονική κοινότητα
- Κηφισιά – Ηλιούπολη 2-0: Η επιστροφή στη Superleague είναι γεγονός για τους γηπεδούχους
- Λέτο: «Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την Κηφισιά – Οι παίκτες αξίζουν το πρωτάθλημα»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr