Ν. Παπαδόπουλος: «Καταδικάζουμε τη βία αλλά ποιος την προκαλεί; – Οι Χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες»

Ένταση επικράτησε στη Βουλή, με τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νίκης Νίκο Παπαδόπουλο να… συμφωνεί με την χειροδικία από μέλος της Νίκης έναντι της βουλευτή της ΝΔ, Αγγελικής Δεληκάρη.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι οι πιστοί Χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες.

propoli

«To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια είπε ότι «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Καταδικάζουμε τη βία αλλά … ποιος την προκαλεί;

Τα όσα είπε ο κ. Παπαδόπουλος προκάλεσαν τις αντιδράσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον ίδιο να εξηγεί ότι «βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία».

Στη συνέχεια είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί μεγάλη ήττα απ’ αυτά γιατί έβαλε την προβιά του πατριώτη.

«Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;”», αναρωτήθηκε.

Η Μαρία Σούκουλη η οποία προέδρευσε της Επιτροπής του ζήτησε να ανακαλέσει με τον ίδιο όμως να επιμένει.

«Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του Θεού».

Loading