Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης στα γραφεία του κόμματος όπου βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΑΕ Ευάγγελο Φιλόπουλο για την προσφορά στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά< Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Νίκος Ανδρουλάκης: Όσον αφορά τον καρκίνο, ο προληπτικός έλεγχος πρέπει να είναι ένα δημόσιο αγαθό

Για δύο ημέρες η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας βρέθηκε μπροστά από τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες.

Αμέσως μετά το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελο Φιλόπουλο και ευχαρίστησε τους γιατρούς της κινητής μονάδας για την προσφορά τους.

propoli
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και τον Πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, που στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά έδωσαν τη δυνατότητα σε δεκάδες γυναίκες να κάνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο μαστογραφίας. Στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι ο άνθρωπος, γι’ αυτό θεωρούμε ότι ιδιαίτερα όσον αφορά τον καρκίνο, ο προληπτικός έλεγχος πρέπει να είναι ένα δημόσιο αγαθό. Να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε αυτόν όλοι οι πολίτες», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Φιλόπουλος θύμισε ότι η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά είχε εγκαινιάσει τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας και ήταν αρωγός της στα προγράμματα ευαισθητοποίησης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Η απάντηση Ηλιόπουλου στον Oικονόμου: «Δεν έχουν πάρει χαμπάρι απ’ αυτά που περνά καθημερινά ο κόσμος»

Loading