Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας βρίσκεται στις Βρυξέλλες από όπου δώρισε μια συσκευασία με ελληνικά προϊόντα στους ευρωπαίους ομολόγους του
Ο Νίκος Δένδιας προχώρησε σε αυτή την κίνηση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο πλαίσιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μεταξύ των προϊόντων που δώρισε, ήταν ελαιόλαδο, κρασί, ξερά σύκα, σταφίδες, μαστίχα, αυγοτάραχο και κρόκο Κοζάνης.
«Προϊόντα υψηλής ποιότητας από την ελληνική γη, τα οποία δώρισα στους ομολόγους μου στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης για εκλογή Ανδρουλάκη: «Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας θα ανησυχούσα αρκετά» (vid)
- Διερεύνηση των συνθηκών πίσω από το αιματηρό περιστατικό με δύο θανάτους στα Βορίζια
- Ρωσία: Επίθεση στον τερματικό σταθμό εξαγωγής πετρελαίου της Rosneft στο Κράσνονταρ
- Θεσσαλονίκη: Η ευλογιά απειλεί την επιβίωση σπάνιων αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων
- Βορίζια: Εξελίξεις από τη σύσκεψη της αστυνομίας για το μακελειό
- Ο Τραμπ απειλεί με στρατιωτική δράση αν η Νιγηρία δεν σταματήσει τις σφαγές χριστιανών
![]()
