Για Σταλινισμό κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απατώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση για το θέμα Αποστολάκη.
«Μέσα σε 2 ώρες, από ένας αποστάτης που εξαγοράστηκε, ο κ. Αποστολάκης μετατράπηκε, στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα “άξιο στέλεχος” που παγιδεύτηκε» τονίζει σε δήλωση του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.
Ο κ.Οικονόμου επισήμανε ότι όταν ο κ.Αποστολάκης «αποδέχθηκε την πρόταση συναίνεσης, καθυβρίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα χειρότερα λόγια» και κατέληξε: «Όταν ύστερα από τις απειλές δείλιασε, δεν τήρησε το λόγο του και “συνεμορφώθη προς τας κομματικάς υποδείξεις”, επαινείται. Ο Σταλινισμός ζει».
Δείτε επίσης: Επίθεση Τσακαλώτου στον νέο υπουργό Υγείας, Θ. Πλεύρη
- Ανησυχία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ατιμωρησία της σεξουαλικής βίας στη Γαλλία
- Η επιτυχία του Όουεν Κούπερ: Ο χαμηλών τόνων νέος αστέρας του Χόλιγουντ
- Κυβερνοασφάλεια: Προειδοποίηση της ΕΚΤ για απάτες που σχετίζονται με επενδύσεις
- Η Χάγη φέρνει… αμηχανία στο Μαξίμου
- Ευλογιά των προβάτων: Σε κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι καθώς οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή μέτρων είναι ανησυχητικές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή
που συμβαίνουν, στο Politic.gr