“Η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλες τις έως τώρα κρίσεις”, τόνισε η κ. Γεροβασίλη.
Ζητήσαμε εκλογές γιατί η ανοχή είναι συνενοχή, και συνένοχοι με την κυβέρνηση δεν θα γίνουμε στο καθημερινό έγκλημα, είπε στην ομιλία της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.
“Η πρόταση μομφής είναι πράξη υπευθυνότητας της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε μια κυβέρνηση που διεκδικεί το ανεύθυνο” τόνισε η κα Γεροβασίλη.
Για τη διαχείριση της πρόσφατης κακοκαιρίας στην Αττική, είπε ότι “δεν αρκούν οι συγγνώμες” και ότι “πρέπει να δοθούν εξηγήσεις”. Εξέφρασε επίσης τη γνώμη ότι “η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλες τις έως τώρα κρίσεις. Έχει παροπλίσει τους επιχειρησιακούς μηχανισμούς και τους επιστήμονες. Φάτε τεχνολογία αντί για παντεσπάνι, λένε οι επιτελείς και κερνάνε αέρα ψηφιακών υπηρεσιών”.
Το πρόβλημα στη κυβέρνηση είναι δομικό και “έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πλεύσης” είπε η κα Γεροβασίλη.
Δείτε επίσης: Έξω φρενών ο Πολάκης λόγω μήνυσης από τον Φουρθιώτη – Διαμαρτύρεται στον πρόεδρο της Βουλής η Γεροβασίλη
- Ιράν: Περιορισμένα αποτελέσματα από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ, αναφέρουν ΜΜΕ
- Σοβαρή ανησυχία των BRICS για τις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- Στα Νέα της Τετάρτης: Παγίδες αισθητήρων απλώνονται σε όλο το Αιγαίο
- Η Όκλαντ Σίτι αποκόμισε βαθμό απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς
- Συνάντηση Τραμπ και Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Οι κύριες συζητήσεις μεταξύ των δύο ηγετών