H Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη της αναφέρθηκε στη μητρότητα
«Θεωρώ πως το πιο σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να ζήσει μία γυναίκα στη ζωή της είναι η μητρότητα. Το έχω πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου κι είχα αναφέρει πως σε ‘μένα η μητρότητα απλώς δεν είχε προκύψει».
Όπως είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ!: «Υπάρχουν γυναίκες που δεν το επιλέγουν. Είναι σημαντικό να το λέμε κι αυτό. Θεωρώ πως μία γυναίκα, εφόσον επιθυμεί να γίνει μητέρα, πρέπει να το προσπαθεί. Κι εύχομαι όλες οι γυναίκες που το επιθυμούν, να το καταφέρουν.
Έτσι, αντίστοιχα όμως, πρέπει να σεβόμαστε και το δικαίωμα και την επιλογή μιας γυναίκας να μην επιθυμεί να γίνει μητέρα. Το χειρότερο είναι ότι εμείς οι ίδιες αναπαράγουμε τα στερεότυπα που υπάρχουν για εμάς. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κατανοείς και να σέβεσαι αυτό που επιθυμεί ο άλλος για τη ζωή του».
Σχετικά με τη μητρότητα: «Ήταν μια απίστευτη είδηση που έφερε μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα με έβαλε σε μια διαδικασία μεγάλης αγωνίας, γιατί δεν ξέρεις ποτέ αν όλα θα πάνε καλά».
«Είμαι ένα άνθρωπος που έχει κλάψει πολύ για το θα γίνω μητέρα. Είναι μεγάλη απογοήτευση, είναι πόνος, όταν το επιδιώκεις και δεν ερχεται. Γι’ αυτό μέσα από την προσωπική μου ιστορία θέλω, αν μπορώ, να δώσω κουράγιο, δύναμη κι αισιοδοξία στις γυναίκες, που θέλουν να γίνουν μητέρες», δήλωσε.
Δείτε επίσης: Σούρας για Μάνο Δασκαλάκη: «Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σε μία άλλη κατεύθυνση»
- Καύσωνας στην Ελλάδα: Πάνω από 40°C σε 28 σταθμούς, 138 σταθμοί ξεπέρασαν τους 37°C
- Τελετή παράδοσης του Ε65: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρών την Πέμπτη
- Ανατροπές στην μεταγραφή Τζολάκη: Χαλ, συμβόλαιο και οι όροι που εκκρεμούν
- Καύσωνας: Υψηλές θερμοκρασίες άνω των 43 βαθμών στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας – 28 περιοχές ξεπέρασαν τους 40°C
- Εντυπωσιακή έναρξη διαπραγμάτευσης νέων μετοχών της ElvalHalcor
![]()
