Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες
Νέα σύσκεψη έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα θέματα συζήτησης ήταν η αξιολόγηση της της κατάστασης στη διεθνή αγορά ενέργειας και η εκ νέου λήψη μέτρων που θα βοηθήσουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τον ερχόμενο μήνα.
Ακόμα βέβαια δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, κάτι το οποίο θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτά που μελετήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη, ήταν τα προβλήματα που προέκυψαν από τις τιμές του ρεύματος στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αλλά και στον πληθωρισμό. Επίσης η κουβέντα πήγε και στις λύσεις που υπάρχουν για να γίνει μια καλύτερη προσαρμογή του πακέτου κρατικών ενισχύσεων και ενέργειας.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνος Πετραλιάς και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
Δείτε επίσης: Ξανθός: Ο υπουργός Υγείας χρεώνεται πολιτικά τη σοβαρή υποβάθμιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ανασφάλιστων πολιτών
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
- Φορολογικές ελαφρύνσεις στην καθαρή ενέργεια προγραμματίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Γιορτάζουν σήμερα 7 Ιουνίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες και η σημασία της ημέρας
- Γερμανία και Πορτογαλία θριάμβευσαν με 2-1 απέναντι σε ΗΠΑ και Χιλή
![]()

