Σε ανάληψη ευθυνών κάλεσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για τα γεγονότα που σμειώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας
Ο κ. Πατούλης τόνισε πως «το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει «να βγουν με ανδρεία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες που μας αναλογούν».
«Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία, υπάρχουν και άλλοι κρίκοι της αλυσίδας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.
Ο περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε συγγνώμη για ό,τι δε μπόρεσε να κάνει: «Προφανώς και ζητάω συγγνώμη, είμαι ένας από τους πολίτες που με επέλεξαν οι πολίτες. Ζητάω συγγνώμη για τις δικές μου ευθύνες και όχι για άλλων, να βγουν να τα πουν όπως πρέπει και οι άλλοι γιατί πάνω από εμένα και τα κόμματα είναι η Ελλάδα».
Δείτε επίσης: Παρασκήνια/ Ποιος είδε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και δεν τον φοβήθηκε
- Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2030 για τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε
- Βαρτζόπουλος: «Είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ να είχε επαφές μόνο με βουλευτές της ΝΔ;»
- Η Τζούλιετ Λιούις αποκαλύπτει τα παράπονά της από την ταινία Το Ακρωτήρι του Φόβου του 1991
- Επίθεση της ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη: Πολιτικός εμπαιγμός στο ΟΑΚΑ και εγκατάλειψη υποδομών
- Θεσσαλονίκη: Θάνατος 76χρονου κατά τη διάρκεια κολύμβησης στην Επανομή
![]()
