Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδελιάς επισκέφθηκε φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες όποτε και αν χρειαστεί να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να υπερασπιστούν το γαλάζιο της σημαίας μας, του ουρανού μας και του Αιγαίου μας».
Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του, σήμερα, σε φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο.
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω», υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, «ότι παραμένουμε ψύχραιμοι, παραμένουμε νηφάλιοι, παραμένουμε προσηλωμένοι στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας».
Δείτε επίσης: Στη Σαμοθράκη ο Γ. Πλακιωτάκης: «Ας αντιληφθεί επιτέλους η Τουρκία ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν κράτος-πειρατής»
- Στην 7η θέση η εθνική στα 4×100 μικτή ομαδική mixed στο Παρίσι
- Σοκ στους Αντίπαξους: βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση δύο τουριστικών σκαφών
- Θερμή υποδοχή στην εθνική Κ20 μετά το Παγκόσμιο του Όρεγκον
- Ρεκόρ και 4η θέση για τη Βασιλάκη στα 800μ. ελεύθερο στο Παρίσι
- Πέφτει η θερμοκρασία τον Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα, λέει ο Κολυδάς
![]()
