Επιτυχές το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας που εξέδωσε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Από τις 28 Δεκεμβρίου που έχει τεθεί σε λειτουργία το Covid Free GR Wallet, παραπάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες έχουν κατεβάσει στις συσκευές κινητών τηλεφώνων τους την σχετική εφαρμογή και αποθηκεύουν τα βασικά στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας, ώστε να γίνεται ευκολότερα η ταυτοπροσωπία και ο έλεγχος των πιστοποιητικών Covid.
Η ανταπόκριση των πολιτών στη δυνατότητα έκδοσης και αποθήκευσης του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας στο #covidfreeGRwallet αντανακλά το μέγεθος της διευκόλυνσης που παρέχουν οι ψηφιακές τεχνολογίες.
— Kyriakos Pierrakakis (@Pierrakakis) January 4, 2022
Κατεβάστε την εφαρμογή στο https://t.co/6la7cH3eH1. pic.twitter.com/f2tWPZ06U4
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε στο twitter, Κυριάκος Πιερρακάκης, «η ανταπόκριση των πολιτών στη δυνατότητα έκδοσης και αποθήκευσης του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας στο #covidfreeGRwallet αντανακλά το μέγεθος της διευκόλυνσης που παρέχουν οι ψηφιακές τεχνολογίες. Κατεβάστε την εφαρμογή στο https://covidfree.gov.gr».
Δείτε επίσης: Τέλος εποχής για τα χρωματιστά τατουάζ στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Θρίαμβος της Κολονίας επί του Αμβούργου με εννέα παίκτες
- Καιρός: Αναμένονται βροχές και καταιγίδες – Πότε θα πλήξει την Αττική
- Κορωπί: Η μητέρα της 40χρονης Αγκνες περιγράφει την κατάσταση της κόρης της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό
- Νέα απογοητευτική ήττα για τη Φιορεντίνα
- Εντυπωσιακή νίκη για τη Γουέστ Χαμ με 3-1 κόντρα στη Νιούκαστλ
![]()
