Εντός της εβδομάδας θα ξεπεράσουμε τα 7 εκατομμύρια εμβολιασμών με πρώτη δόση, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Το Σαββατοκύριακο κλειστηκαν 187.000 ραντεβού για τρίτη δόση κατά του κορονοϊού γνωστοποίησε σήμερα Δευτέρα μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε ότι τις τελευταίες τριάντα ημέρες κλείστηκαν 1,2 εκατ. ραντεβού για τρίτη δόση και 444.000 ραντεβού για πρώτη δόση.
Πρόσθεσε δε ότι εντός της εβδομάδας θα περάσουμε τα 7 εκατ. εμβολιασμών με πρώτη δόση.
Ο κ. Πιερρακάκης προανήγγειλε ότι τους επομένους δυο με δυόμιση μήνες θα δούμε μέσω του gov.gr να ξεδιπλώνονται νέες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα για ίδρυση ατομικής επιχείρησης, απλούστευση των μεταβιβάσεων ακινήτων και ανανέωση του διπλώματος οδήγησης.
Ανέφερε παράλληλα ότι εξετάζονται σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας θέματα προληπτικής ιατρικής μέσω της άυλης συνταγογράφησης.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Σε lockdown η Αυστρία – Αυξάνεται η οργή κατά των μέτρων στην Ευρώπη (vids)
- Επαναστατική ανοσοθεραπεία κατά του καρκίνου του πνεύμονα με ελληνική υπογραφή
- Συνελήφθησαν 4 άτομα κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού
- Δεύτερη επίδοση όλων των εποχών για Μαρσάν, ΜακΙντος και Ποποβίτσι
- ΗΠΑ: Κυρώσεις κατά της Παλαιστινιακής Αρχής και της ΟΑΠ
- Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπογράφει τον Ελβετό εξτρέμ Νταν Εντόι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr