Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του κ. Αποστολάκη ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε αναγγείλει ότι δεν αποδέχεται την πρόταση της ΝΔ.
Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε πλήρη δημοσίευση του παρασκηνίου της πρότασης προς τον κ. Αποστολάκη τονίζοντας ότι ήταν ο ίδιος που πίεσε τις καταστάσεις.
Σύμφωνα με τις πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει πρόταση στον κ. Αποστολάκη για αν γίνει αναπληρωτής υπουργός με τον ίδιο να ζητάει να γίνει υπουργός πράγμα που δέχθηκε ο πρωθυπουργός λόγω της ιστορίας του.
«Θα τα δώσω όλα, σε ευχαριστώ για την τιμή», φέρεται να είπε ο κ. Αποστολάκης στην πρόταση που του έγινε, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα όταν του τηλεφώνησαν από την Προεδρία γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί με την σύζυγό του.
Η πηγή καταλήγει ρωτώντας τον κ. Αποστολάκη «Γιατί ο κ. Αποστολάκης έκανε πίσω; Από πού τον κρατάει ο ΣΥΡΙΖΑ;».
Δείτε επίσης: Κυβέρνηση: Σε εξέλιξη η ορκωμοσία των νέων μελών
- Μακρόν: Επικρίνει τις απειλές Τραμπ για κατάληψη της Γροιλανδίας – Η ενότητα είναι θεμελιώδης για τους συμμάχους
- Σημαντική αναβάθμιση για το Patmos Aktis Suites & Spa με επένδυση 20 εκατ. ευρώ
- Βέροια: Θανατηφόρο τροχαίο με έξι τραυματίες κοντά στο ΣΕΑ Πλατάνου
- ΑΕΚ: Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για τους Ντέσερς και Τζέιμς
- Στ. Παπασταύρου: Οι ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές στον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης πρέπει να εκλείψουν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr