Η Νέα Δημοκρατία είτε δεν γνωρίζει τι συμβαίνει είτε είναι ικανή να λέει οτιδήποτε για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραθέτει συγκεκριμένα παραδείγματα για να υποστηρίξει αυτή τη θέση.
Ειδικότερα, επισημαίνει:
– «Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι η παραίτηση του Λαζαρίδη ήταν αναμενόμενη λόγω της επικοινωνιακής διαχείρισης από τον πρώην υφυπουργό, ενώ στις 14 Απριλίου την είχε χαρακτηρίσει ως ”ανθρωποφαγία”».
– «Ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, μπερδεύει την έννοια του σεβασμού στο τεκμήριο αθωότητας με την αναστολή κομματικής ιδιότητας, την οποία είχε αποδεχθεί και ο ίδιος ο κ. Παναγόπουλος. Τον ενοχλούν οι διαρροές της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για ελεγχόμενους βουλευτές της ΝΔ, αλλά δεν είχε πρόβλημα με τις διαρροές από την Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος για τον κ. Παναγόπουλο».
Στο τέλος της ανακοίνωσης, το ΠΑΣΟΚ θέτει το ερώτημα σχετικά με το βιογραφικό του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Καββαδά, αναρωτώμενο «πώς είναι δυνατόν, ενώ υπηρετούσε από το 1983 έως το 2006 σε θέσεις ευθύνης στην Πολεμική Αεροπορία, να έχει ταυτόχρονα δημιουργήσει την επιχείρηση ”Εμπόριο Ποτών Καββαδάς”, δεδομένου ότι στους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων απαγορεύεται η παράλληλη άσκηση επαγγέλματος;»
![]()
