Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως «κράτος λάφυρο στα χέρια του κόμματος και των πολιτικών τους φίλων», σε ανακοίνωσή του σχετικά με την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πρώην αξιωματούχοι της Νέας Δημοκρατίας, όπως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, δεν καταδικάστηκαν για ένα μόνο email, όπως ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά για τη σοβαρή παράβαση της διαρροής προσωπικών δεδομένων 25.500 αποδήμων που είχαν εμπιστευτεί τα στοιχεία τους στο ελληνικό κράτος για να ψηφίσουν επιστολικά.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «τα δεδομένα που ήταν ασφαλή στις κρατικές υπηρεσίες μετατράπηκαν σε φέιγ βολάν στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας», υπογραμμίζοντας την πολιτική διάσταση της υπόθεσης και την ανάγκη λογοδοσίας.

Loading

Play