Σφοδρή αντίδραση συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά για δήλωση κυβερνητικού εκπροσώπου

Σφοδρή αντίδραση συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά για δήλωση κυβερνητικού εκπροσώπου

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εκφράζουν την αντίθεσή τους στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, σχετικά με την αίτηση του Σαμαρά στον Άρειο Πάγο. Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι το 2023 ο Σαμαράς ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα για τη σχέση της ΝΔ με την υπόθεση.

«Αν θυμόμαστε καλά, η ΝΔ το 2023 είχε πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρουν οι συνεργάτες του Σαμαρά, επισημαίνοντας την ακατανόητη σύνδεση που επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Γιατί λοιπόν ο κ. Μαρινάκης συσχετίζει την παρακολούθηση του κ. Σαμαρά με τη Νέα Δημοκρατία; αναρωτιούνται, εντείνοντας την κριτική τους.

Η δημόσια αυτή αντιπαράθεση εγείρει ζητήματα λογοδοσίας και διαφάνειας στην πολιτική σκηνή, εν μέσω των τρεχουσών εξελίξεων.

Loading

Play