Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης από την αντιπολίτευση, που καταγγέλλει την αναξιοπιστία της και καλεί σε εναλλακτική πρόταση εξουσίας. Η αντιπολίτευση εξαπολύει σφοδρή κριτική κατά της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή. Σημειώνουν, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και των προσπαθειών του πρωθυπουργού να επικοινωνήσει θετικά αφηγήματα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδειχθεί αναξιόπιστος.
Μιλώντας στο MEGA, ο Βαγγέλης Τσόγκας, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση αποδρομής. Έξι χρόνια μετά, οι πολίτες δεν έχουν λόγο να εμπιστεύονται μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που σε όλα τα ζητήματα έχουν αποδείξει την αναξιοπιστία τους.
Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, ανέφερε ότι είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες να εκφράσουν την προσδοκία τους για εναλλακτική πρόταση εξουσίας, επισημαίνοντας τη σημασία ενός συγκεκριμένου κυβερνητικού προγράμματος που να απαντά στις ανάγκες τους.
Η ανησυχία εντείνεται, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλει τη μη φορολόγηση των υπερκερδών και την αδράνεια της κυβέρνησης. Ο Διονύσης Τεμπονέρας, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι η χώρα μας παραμένει προτελευταία στην αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη, με το 46% των πολιτών να μην μπορεί να απολαύσει διακοπές φέτος.
Οι αντιπαραθέσεις γύρω από το επίδομα επικινδυνότητας για τους υπαλλήλους της Βουλής έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με πολιτικά στελέχη να εκφράζουν διαφορετικές απόψεις για την πολιτική αντιμετώπισης των εργαζομένων του Κοινοβουλίου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr