O Kώστας Σκανδαλίδης σχολίασε τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και τις εξελίξεις στα εσωτερικά του κόμματος
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100.3 για τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών είπε πως ίδιος δεν άφησε να διαταραχτεί η διαδικασία της ψηφοφορίας και όλα κύλισαν άψογα.
Παράλληλα άφησε αιχμές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και υποστήριξε πως η διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της ενώ στον δεύτερο γύρο αναμένεται να προσέλθουν πάνω από διακόσιες χιλιάδες ψηφοφόροι.
Σχετικά με το εάν ο ίδιος είναι η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να τον εκπροσωπήσει στη Βουλή είπε πως: “εγώ ήμουν και θα είμαι πάντα ένας στρατιώτης της παράταξης“.
Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης: «Αν γίνουμε πρωταγωνιστές, Μητσοτάκης και Τσίπρας θα χάσουν τον ύπνο τους» (vids)
- Τραγικός θάνατος 25χρονου οδηγού μοτοσικλέτας κοντά στην Αμφίπολη
- Ιστορική απόφαση της UNESCO: Τα μινωικά ανακτορικά κέντρα της Κρήτης στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς
- Διάσωση τραυματισμένης γυναίκας σε εξέλιξη στον Όλυμπο
- Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: Περαιτέρω πειθαρχικές ενέργειες κατά του Γκιόκερες
- Στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, εάν ο Γιάννης παραμείνει στο Μιλγουόκι