Άρθρο στην εφημερίδα «Καθημερινή» έγραψε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ο οποίος τόνισε ότι η ΝΔ συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις υπέρ των πολλών.
Ο υπουργός Επικρατείας ξεκίνησε το άρθρο του τονίζοντας ότι παράλληλα με την πανδημία η κυβέρνηση προχωράει τις μεταρρυθμίσεις της.
Το μεστό μεταρρυθμιστικό σχέδιο της χώρας που εγκρίθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, δίνει νέο περιεχόμενο και κυρίως πολλαπλάσια δυναμική στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα.
Για τον τομέας της Παιδείας και όσα έχουν γίνει ο κ. Σκέρτσος ανέφερε: «στην αναδιανομή πραγματικών ευκαιριών κοινωνικής και οικονομικής ανόδου υπέρ των νέων στοχεύουν επίσης η αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου με τα νέα πρότυπα και πειραματικά σχολεία, τα νέα προγράμματα σπουδών αλλά και της δημόσιας επαγγελματικής εκπαίδευσης, που πρώτη φορά στην Ελλάδα αναγνωρίζεται η σημασία της ως εφοδίου των νέων για καλές δουλειές και υψηλά εισοδήματα».
Δείτε επίσης: Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει άμεσα τον Γιάννη Καλλιάνο»
- Κυριακή Γρίβα: Απόπειρα συγκάλυψης καταγγέλλουν οι δικηγόροι της οικογένειας
- Μηδέν ΕΝΦΙΑ σε χωριά έως 2.000 κατοίκους και μηδέν φόρος σε αγρότες έως 20.000 ευρώ, λέει ο Μ. Χαρακόπουλος
- Η Ισπανία παραμιλάει με τον Ραφίνια: δεύτερο σερί χατ-τρικ και 14 γκολ σε οκτώ ματς
- Σοκ στη Βουλιαγμένη: Άγριος καυγάς για μία ξαπλώστρα κατέληξε σε νεκρό 82χρονο
- Σκληρή επίθεση Τσουκαλά για τις συνεχείς υποβαθμίσεις από τη Eurostat
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
