Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήριά της, για τον θάνατο των ομογενών μας από ρωσικούς βομβαρδισμούς, όπως και για όλα τα θύματα αυτού του απρόκλητου πολέμου εναντίον της Ουκρανία.
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο των ομογενών μας από ρωσικούς βομβαρδισμούς, όπως και για όλα τα θύματα αυτού του απρόκλητου πολέμου εναντίον της Ουκρανίας. Συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ο πόνος τους είναι και δικός μας» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο των ομογενών μας από ρωσικούς βομβαρδισμούς, όπως και για όλα τα θύματα αυτού του απρόκλητου πολέμου εναντίον της Ουκρανίας. Συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ο πόνος τους είναι και δικός μας.
— President GR (@PresidencyGR) February 26, 2022
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βαριά ήττα από τη Μερσίν για τον Ολυμπιακό στο Μοσχάτο
- Σάρωσε η Μπανγκουλά: «Τιμωρός» της Μίλαν ο 22χρονος Βέλγος
- Σφοδρή επίθεση Λαζόπουλου για τον Λαζαρίδη στη Γιαννακοπούλου: Ο δηλωμένος ψεύτης που με ψεύτικο πτυχίο έπαιρνε λεφτά από το Δημόσιο
- Λύγισε στην παράταση ο Ηρακλής από την Τάρτου στην Εσθονία
- Επική ανατροπή και 4/4 για τη Μύκονο στη Ρίγα
![]()
