ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ξέρουμε αν οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη διατηρούν έστω και μια κάποια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα

«Δεν ξέρουμε αν οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη διατηρούν έστω και μια κάποια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα. Καλά θα κάνουν, όμως, να μην προκαλούν, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

propoli

«Τι κι αν αλλεπάλληλες έρευνες από επιστημονικούς φορείς και ινστιτούτα καταναλωτών και επαγγελματικών ενώσεων δείχνουν την οικονομική αδυναμία της πλειοψηφίας των πολιτών να πάει διακοπές; Τι κι αν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, δηλώνει ότι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις βασικές οικονομικές υποχρεώσεις;», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνει ότι «ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Μάκης Βορίδης, εμφανίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, με ύφος χιλίων καρδιναλίων αμφισβητώντας την αξιοπιστία των ερευνών, δηλώνοντας πως “έχουμε και μια εμπειρία”» και πως «αντί για απαντήσεις στο εύρημα ότι ένας στους δύο Έλληνες δεν μπορεί να πάει διακοπές ούτε μία μέρα, ο κ. Βορίδης επιδόθηκε σε εξυπνακισμούς και ειρωνείες, ενώ δεν δίστασε να πει πως ο ίδιος δεν διαθέτει εξοχικό για να πάει διακοπές». Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «αντί απαντήσεων στο ερώτημα που αφορά τη δυσκολία των νοικοκυριών να καλύψουν ακόμη και τα μηνιαία τους έξοδα, ο κ. Βορίδης δήλωσε με περισσό θράσος πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει όλους τους Έλληνες πλούσιους».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading