Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο πέρασε…πανηγυρικά ωστόσο γίνονται ήδη ενέργειες για την ημέρα της διαδοχής όταν αποχωρήσει από την προεδρία.
Από τη βάση θα εκλεγεί εν τέλει ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αφού στο 3ο συνέδριο υπερψηφίστηκε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα με ποσοστό περίπου 75%.
Κύκλοι της Κουμουνδούρου πάντως σχολιάζουν πως στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει «ανάψει» ο κομματικός μηχανισμός από επίδοξο υποψήφιο, ο οποίος «γλυκοκοιτάζει» την Α’ Αθηνών και ετοιμάζει τη μελλοντική διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα. Επισημαίνεται μάλιστα πως δεν διστάζει να συμμαχήσει και με την «ομπρέλα» χρησιμοποιώντας και ανθρώπους του στενού κύκλου του πρώην Πρωθυπουργού.
Η ενεργοποίηση του κομματικού μηχανισμού με διάφορα στελέχη ανά την Ελλάδα φυσικά γίνεται με το…αζημίωτο αφού το δέλεαρ είναι είτε η τοποθέτηση στα ψηφοδέλτια ενόψει εθνικών εκλογών, είτε η ανάληψη «καθηκόντων» σε κρατικές θέσεις σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Δείτε επίσης: Παρασκήνια από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος βουλευτής απήλαυσε το θερμότερο χειροκρότημα
- Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στο κέντρο – Τι ώρα ξεκινά και ποια διαδρομή θα ακολουθήσει
- Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπόουνς Χάιλαντ (vid)
- Ασφάλιστρα υγείας: Αλλαγές στη τιμολόγηση για τη διαφάνεια και τον καταναλωτή
- Ο Λουντοβίκο Έιναουντι για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Αναδιάρθρωση ή εξαπάτηση στην ΕΕ;