«Η απάντηση της ΔΕΗ για το σκάνδαλο των προκλητικών bonus 16 εκατ. ευρώ των golden boys του κ. Μητσοτάκη παραποιεί ανερυθρίαστα την αλήθεια», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «η αλήθεια είναι απλή: το πρόγραμμα των bonus έχει ενεργοποιηθεί από τις 2 Ιανουαρίου του 2022 και ο κύριος Στάσσης και η παρέα του έχουν ήδη αποκτήσει 466.238 μετοχές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της Επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου». Σημειώνει, ωστόσο, ότι «το θέμα δεν είναι μόνο τα ψέματα της ΔΕΗ, αλλά και η χυδαία αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη που συνεχίζει να κρύβεται». Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «καλύπτει αδίστακτα τον εκλεκτό του, προκαλεί την κοινωνία και μετατρέπει τη ΔΕΗ σε κουμπαρά, την ώρα που οι λογαριασμοί ρεύματος διαλύουν τη χώρα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι «οι πολίτες ξέρουν ότι στους λογαριασμούς τους πληρώνουν τη ρήτρα Μητσοτάκη και το πλιάτσικο των φίλων του. Και σύντομα θα του στείλουν πίσω τον λογαριασμό».
- Δωρεάν σινεμά στη Ρώμη: Μια δροσερή λύση για τον καύσωνα
- Η Μαίρη Λίντα και ο Μανώλης Χιώτης ενθουσίασαν τον Λευκό Οίκο με το συρτάκι τους
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κιλκίς λόγω δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθηκών
- Ανατροπή στην ογκολογία: Ο πρώτος μεταδοτικός καρκίνος εντοπίστηκε σε ψάρια
- Γιορτή για τον πρίγκιπα Τζορτζ: Τα 13α γενέθλια του και η νέα του πορεία
![]()
