ΣΥΡΙΖΑ κατά ΠΑΣΟΚ: «Θα ήταν χρήσιμο να μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής»

«Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό «νήμα» από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Απάντηση στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με την κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο κατά των «Σπαρτιατών» αναφέροντας ότι η Χαριλάου Τρικούπη «σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό «νήμα» εκεί που το αφήνει η ΝΔ».

propoli

Νωρίτερα σήμερα το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ -για δεύτερη σημειωτέον φορά- δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των περιτριμμάτων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στις ευρωεκλογές», με κύκλους της Κουμουνδούρου να σχολιάζουν:

«Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής, πριν επιδιώξει να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση των «Σπαρτιατών».

Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ακούσει ο ελληνικός λαός τους λόγους για τους οποίους, μαζί με την ΝΔ, κατέληξαν σε διατάξεις που διακρίθηκαν για τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και τελικά την ανεπάρκειά τους να προστατέψουν τη Δημοκρατία μας από τα μέλη και τους φίλους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Και μια παρατήρηση: Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό «νήμα» από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει».

Η κυβέρνηση εξαπέλυσε πρώτη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των Σπαρτιατών μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

Aliri

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απών από μια τέτοια υπόθεση που αφορά στην ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Ούτε την τελευταία μας νομοθετική πρωτοβουλία, προς αυτή την κατεύθυνση είχαν ψηφίσει, ούτε στις εθνικές εκλογές του 2023 είχαν καταθέσει υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη» είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Loading