ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυνισμός και η αλαζονεία του Μητσοτάκη δεν πείθουν πλέον κανέναν

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυνισμός και η αλαζονεία του Μητσοτάκη δεν πείθουν πλέον κανέναν

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει τον Μητσοτάκη για την αποτυχία του στην οικονομία και τη στέγαση. Η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποκτά ιδιαίτερη ένταση καθώς αναλύει τις πολιτικές και οικονομικές αποτυχίες της κυβέρνησης. Αν και ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να παρουσιάσει μια ευνοϊκή εικόνα μέσω αριθμών και στατιστικών, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Σχολιάζοντας την πρόσφατη ανάρτηση του Πρωθυπουργού, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20-30% ακριβότερο σε σύγκριση με το περασμένο έτος και 70% ακριβότερο από το 2020.

Η αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στη στεγαστική πολιτική είναι πασιφανής και παραδέχεται ο ίδιος την αποτυχία του με τις επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες μέτρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η προσέγγιση του Πρωθυπουργού για την κατοικία μετατρέπει το δικαίωμα σε εμπόρευμα, αποδυναμώνοντας τους ενοικιαστές και τους συνταξιούχους στην ελεύθερη αγορά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατακρίνει τον Πρωθυπουργό για την ιεράρχηση των θεμάτων στην πρόσφατη ομιλία του, επισημαίνοντας ότι τα αγροτικά ζητήματα τοποθετήθηκαν στη δέκατη θέση. «Ο κυνισμός και η αλαζονεία του Μητσοτάκη δεν πείθουν πια ούτε τους αγροτοσυνδικαλιστές της ΝΔ», καταλήγει η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας τη συνθήκη κοινωνικού αυτοματισμού που προωθεί.

in.gr

Loading

Play