Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλει τη ΝΔ για «πολιτική αθλιότητα», αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «μετά τον κ. Κυρανάκη και τον κ. Μαρινάκη, η κα Σδούκου, εργαλειοποιώντας μία ανθρώπινη τραγωδία, ανέλαβε να συνεχίσει το κυβερνητικό παραλήρημα, στοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με χυδαία, ανιστόρητα υπονοούμενα, συνδέοντάς τον με εγκληματικές πράξεις». Προσθέτει:
«Το κόμμα που έχει μετατρέψει την τοξικότητα, τη συκοφαντία, τη θεωρία των δύο άκρων, σε επίσημη κυβερνητική γραμμή, δεν έχει κανένα δικαίωμα να παριστάνει τον τιμητή. Δεν ξεχνάμε τις μολότοφ στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τις σφαίρες σε επιστολή στον Νίκο Κοτζιά και τις αφίσες ‘wanted’ στη Β. Ελλάδα, που δεν καταδίκασε ποτέ η ΝΔ.
Καθώς πλησιάζει η ώρα της πολιτικής λογοδοσίας για τα αδιέξοδα και τα σκάνδαλά της, τόσο θα καταφεύγει στη λάσπη.
Σήμερα, που το μήνυμα πρέπει να είναι η οδύνη για μία τραγική απώλεια και η καταδίκη τέτοιων δολοφονικών επιθέσεων, η ΝΔ επιλέγει να σπείρει διχασμό. Δεν θα συμμετέχουμε στην πολιτική τους κατρακύλα».
![]()

