To κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση του επιτίθεται στον υπουργό Ανάπτυξής με αφορμή την επικείμενη εξεταστική επιτροπή
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κ. Γεωργιάδης, που τις προηγούμενες ημέρες εκτόξευε καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σήμερα πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, έδωσε χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων από το Υπουργείο Ανάπτυξης με απευθείας ανάθεση στη δημοσκοπική εταιρία Ιnterview στην οποία εμφανίζεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης την ώρα που σε όλες τις αντίστοιχες έρευνες βρίσκεται στον πάτο. Εταιρεία που συνεργάζεται σχεδόν αποκλειστικά με το γνωστό ακροδεξιό κανάλι Βεργίνα TV και τον κουμπάρο του κ. Γεωργιάδη, Σ. Καλόγηρο.
Ο κύριος Γεωργιάδης μάλιστα προσπάθησε να υποβαθμίσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι τον έπιασε γέλιο. Δεν ξέρουμε όμως αν θα γελάει ο κ. Γεωργιάδης και όταν αρχίσουν οι διαδικασίες τις εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα αυτά τα ζητήματα. Μάλλον κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει.»
Δεν ξέρουμε αν θα γελάει ο κ. Γεωργιάδης και όταν αρχίσουν οι διαδικασίες τις εξεταστικής επιτροπής
— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) October 13, 2021
[Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – https://t.co/F3nsZVcpYu] pic.twitter.com/awVcGhZe7e
- Νέα εποχή για την Πολεμική Αεροπορία με την έλευση των F-35 και των drones
- Αυτογκόλ του Μέχελε κρίνει το ντέρμπι Αντερλεχτ-Μπριζ (1-0)
- Δραματική νίκη του ΠΑΟΚ με ανατροπή στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» (76-78)
- 66ο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: οι νικητές και οι απονομές βραβείων
- Γ. Γεραπετρίτης: Η στρατηγική της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
