Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει το κυριακάτικο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για υποκριτική στάση απέναντι στην τοξικότητα και τη διχαστική ρητορική, ειδικά μετά τις δηλώσεις του σχετικά με την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη.
Η δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει θλίψη και αποτροπιασμό. Η βία και οι εγκληματικές ενέργειες δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία και πρέπει να καταδικαστούν απερίφραστα, τονίζει η Κουμουνδούρου, απαιτώντας άμεση δικαιοσύνη για τους δράστες.
Καθώς ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει το έγκλημα, ο Μητσοτάκης επιλέγει να προχωρήσει σε διχαστικές δηλώσεις, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας, όταν η ΝΔ έχει χρησιμοποιήσει τη θεωρία των δύο άκρων και έχει στοχοποιήσει πολιτικούς αντιπάλους.
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός δεν ανακοίνωσε κανένα μέτρο ανακούφισης για την ακρίβεια, πανηγυρίζοντας για τη διατήρηση των υψηλών τιμών και αφήνοντας τα καρτέλ ανενόχλητα να αποκομίζουν υπερκέρδη, την ώρα που οι πολίτες υποφέρουν από την ακρίβεια.
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη να σταματήσει να μιλάει για την υγεία με αλαζονεία, επισημαίνοντας την ανάγκη για προσλήψεις και την κάλυψη των πραγματικών αναγκών του ΕΣΥ, προειδοποιώντας ότι η στιγμή της λογοδοσίας πλησιάζει.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

