«Το ΑΠΕ μετατράπηκε σε γαλάζιο τσιφλίκι με εντολή Μαξίμου»
Ανακοίνωση «επίθεση» προς τον Πρωθυπουργό και το ΑΠΕ – ΜΠΕ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ λόγω ενός απίστευτου λάθους που έγινε από το Πρακτορείο σε ανάρτηση στο Twitter με hashtag ΣΡΙΖΑ_ξεφτιλες.
Η Αξιωματική Αντιπολίθτευση, μέσω της ανακοίνωσης ζητά την παραίτηση του Προέδρου Αιμίλιου Περδικάρη.
Αναλυτικά:
Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε «γαλάζιο τσιφλίκι» με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα.

Δείτε επίσης: Παπαθανάσης: «Θα υπάρξει σταθεροποίηση των τιμών στα προϊόντα διατροφής» (vid)
- Νέα δάνεια 330 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
- Σοκ στη Σούδα: Νέα βίντεο αποκαλύπτουν τις ζημιές από τη σύγκρουση ΕΛΥΡΟΣ και Iosif K.
- Νέα δάνεια 330 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
- Αθηναϊκός: Νέα ταυτότητα και φιλόδοξο σχέδιο για το μέλλον
- Δυναμική αναγνώριση του ΠΑΟΚ από τον Κόστιουκ: Η νίκη είναι το παν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
