Θ. Κοντογεώργης: «Οι πολίτες εμπιστεύονται τον Κυρ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση»

Τη άποψη πως οι «πολίτες εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση γιατί αισθάνονται πως παρά τα λάθη και τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι ένας άνθρωπος που έχει σχέδιο, προσπαθεί, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία και μπορεί να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χώρα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό» εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, σε εκδήλωση για τις ευρωεκλογές που πραγματοποιήθηκε απόψε στο «Πέτρινο» Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. 

propoli

Ο κ.Κοντογεώργης υπογράμμισε πως η παράταξη της ΝΔ «παραμένει ισχυρή» και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το αποτέλεσμα της κάλπης στις 9 Ιουνίου θα είναι καλό. «Αυτές οι ευρωεκλογές είναι το καταλληλότερο βήμα για να πετύχουμε τις εθνικές μας επιδιώξεις. Απαιτείται διαπραγματευτική ικανότητα και αξιοπιστία», συμπλήρωσε.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, που χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «σημαδιακές», προσθέτοντας πως «ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συμβούλιο Κορυφής, σημαίνει εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και της πατρίδος».

Ομιλητής ήταν, επίσης, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος μίλησε για μια «θετική ψήφο που δεν θα δώσει κανένα επιχείρημα στους λαϊκιστές πάσης φύσεως».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading