Θεσσαλονίκη: Η τοπική αυτοδιοίκηση ως μοχλός ανάπτυξης της χώρας (vid & pics)

Εκδήλωση πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η γραμματεία τοπικής αυτοδιοίκησης και διαχείρισης κρίσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Ωραιόκαστρο με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση: Μοχλός ανάπτυξης για τη χώρα και τους πολίτες».

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

propoli

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδια για θέματα δημόσιας υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης Μελίνα-Μαρία Δερμεντζοπούλου.

«Χαίρομαι που είμαι σε μια κυβέρνηση που έχει αποκαταστήσει την σταθερότητα και την κανονικότητα», ανέφερε ο κ. Στέλιος Πέτσας.

«Μειώσαμε πάρα πολλούς φόρους».

Παράλληλα, αναφερόμενος στις ενέργειες της κυβέρνησης για την ελάφρυνση των πολιτών, ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε πως η σημερινή κυβέρνηση έχει κάνει γενναίες και πολλές μειώσεις φόρων.

Ο κ. Πέτσας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι παρά την ενεργειακή κρίση που φαίνεται πως θα συνεχίζει να επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία, η Ελλάδα θα έχει ανάπτυξη.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης ξεκίνησε την τοποθέτηση του με αναφορά στο ζήτημα των παρακολουθήσεων κάνοντας επίθεση στον κ. Ανδρουλάκη που δεν δέχτηκε να ενημερωθεί ιδιωτικώς για τα αίτια που οδήγησαν στην παρακολούθησή του.

Στην εκδήλωση παραβρίσκεται πλήθος κόσμου, μέλη και εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος την πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης σημείωσε πως η Ελλάδα έχει αλλάξει και θα συνεχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο με «μπροστάρη» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι στις επόμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα έχει ισχυρή νίκη.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο κ. Σάββας Αναστασιάδης, ο κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Γκιουλέκας και κ. Δημήτρης Κούβελας, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Παντελής Τσακίρης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Ιωάννης Δαρδαμανέλης.

Δείτε επίσης: Νίκος Καραγιαννακίδης: Η Νέα Δημοκρατία είναι περισσότερο ενωμένη από ποτέ

Loading