Άρεσε ο νέος Άρης στο φιλικό 0-3 με τον Αγροτικό Αστέρα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θωμά Ναζλίδη ο οποίος πέτυχε χατ-ρικ, ο Άρης επιβλήθηκε με 0-3 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, σε φιλική αναμέτρηση.

propoli

Σε έναν αγώνα που ο Πάκο Ερέρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας (Σιώπης, Μαρτίνες, Βίτορ), αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν βασικοί σε κάποιο από τα δυο μέχρι στιγμής ματς που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» στην Σούπερ Λιγκ, ο Άρης ήταν εμφανώς καλύτερος από τον Αγροτικό Αστέρα και πήρε άνετα τη νίκη.

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ναζλίδης

Ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ο παίκτης που έκλεψε τις εντυπώσεις, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της ομάδας του, με τον νεαρό Βραζιλιάνο Πέδρο Βίτορ να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, δίνοντας και μια ασίστ στον 30χρονο επιθετικό του Άρη.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ήταν επίσης από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Άρη μοίρασε τις άλλες δυο ασίστ στον Ναζλίδη, με τον Μανώλη Σιώπη να είναι επίσης σε καλή φυσική κατάσταση, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει από τώρα σε συνθήκες Σούπερ Λιγκ.

Ο Αγροτικός Αστέρας, ομάδα Γ’ Εθνικής, απείλησε αρκετές φορές μετά το 75ο λεπτό, όταν και ο Άρης χαλάρωσε, έχοντας ήδη το προβάδισμα τριών γκολ.

Στο 23′, στο 55′ και το 58′ ο Ναζλίδης «χτύπησε» την ομάδα του Παντελή Κρυστάλλη, με το δεύτερο γκολ του, να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς με μια πανέμορφη λόμπα έξω από την περιοχή του Παναγόπουλου έγραψε το 0-2.

Αγροτικός Αστέρας (Π. Κρυστάλλης): Παναγόπουλος (75’ Καμπάς), Βουτσιάς (69’ Παπανικολάου), Ντόσης, Μπάρμπας (66’ Καπρέτσος), Καραμανλής (66’ Αθανασιάδης), Καραντασιάδης, Ιβανίδης, Σουλίδης (69’ Κουκουλέκης), Ρούτσης, Χειρίτραντας (52’ Καραντασιάδης), Αμαραντίδης (52’ Καμπεράι)

Άρης (Π.Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπακαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (78’ Καλλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες (79’ Σταμπουλίδης), Διαμαντόπουλος

Πηγή: Arenafm.gr

 

Loading